вход на сайт

Имя пользователя :
Пароль :

Восстановление пароля Регистрация

Румунське громадянство для подружжя та дітей

Опубликовано: 29.10.2018

видео Румунське громадянство для подружжя та дітей

Телеканал ВІТА новини 2016-03-18 Смертельна ДТП в якій загинули громадяни Молдови

# румунське громадянство для подружжя

... коли один з подружжя вже є румунським громадянином і має румунську прописку ...


Що потрібно знати про отримання польського громадянства? 0975682312

Кожен, хто планує отримати румунське громадянство , замислюється про питання громадянства для членів своєї родини. Адже в переважній більшості випадків люди іммігрують до Євросоюзу з метою пошуку гідної роботи, житла і кращого життя для своїх близьких. Тому ми коротко відповімо на основні питання - оформлення громадянства Румунії для дітей та чоловіка/дружини заявника.

Перш за все, Ваші діти мають прекрасну можливість отримати європейське громадянство , а точніше, вони автоматично набувають його разом з Вами і безкоштовно. Дане правило стосується неповнолітніх дітей у віці до 18-ти років. Якщо Ваша дитина старше, то згідно з чинним законодавством їй може бути надано громадянство Румунії в загальному порядку з наданням усіх необхідних документів.

Розібравшись з таким питанням як румунське громадянство для дітей , переходимо до питання надання громадянства дружині/чоловіку заявника. На жаль, вони не можуть автоматично отримати разом з Вами громадянство, для цього у них повинні бути свої підстави - підтверджене документально коріння (при його відсутності ми допоможемо відшукати румунське коріння і отримати румунське громадянство легально ). Якщо Ви не поспішаєте додатково оформити сертифікат про громадянство для своєї другої половинки, Вас порадують переваги статусу дружини/чоловіка громадянина ЄС. Цей статус забезпечує право на працевлаштування та проживання чоловіка/дружини в Румунії разом з Вами. Існує спеціальна програма возз'єднання родини ( придбання румунського громадянства для подружжя ), коли один з подружжя вже є румунським громадянином і має румунську прописку. Процедура така: в РАГСі видається свідоцтво про шлюб; тому з подружжя, хто претендує на громадянство, видається віза категорії D; відбувається подача заяви на возз'єднання; співбесіда в Імміграційному офісі з метою перевірки Вашого шлюбу на предмет фіктивності (при деяких обставинах даний крок може бути пропущений - шлюб більше трьох років, наявність спільної дитини); отримання другим з подружжя румунської прописки; по закінченню п'яти років стає можливим отримання румунського громадянства .

Ми з задоволенням проконсультуємо Вас з усіх питань отримання румунського громадянства Вашими дітьми, чоловіком/дружиною та іншими членами сім'ї!

Поиск по сайту
Меню
Реклама на сайте
Архив новостей
Реклама на сайте

Реклама на сайте







Архив сайта
Информация
www.home-4-homo.ru © 2016 Copyright. Все права защищены.

Копирование материалов допускается только с указанием ссылки на сайт.
   
rss